Om oss

 

Vår gård ligger idyllisk til i vakker natur med utsikt mot fjell og vann. Det er fredfullt og rolig område og perfekt for avslapning. Du finner oss ved «inngangen» til Bø kommune, etter å ha passert Ryggedal tunell tar du av RV 820 mot Jørlandssjøen.

 

Vi tilbyr rimelig overnatting hos oss i trivelig leilighet med selvhushold, camping for bil og vogn, grillhytte og grillplass. Vi tilbyr også badstu / sauna etter endt tokt. Det er godt etter en lang dag på sjøen.

 

Firmaet 308 jakt fiske foto ble etablert i 2007 og vi har ekspandert de siste 8 årene med gjester fra hele Skandianavia og nord - Europa. Målet er å få flest mulig folk ut for å oppleve jakt fiske eller foto i Vesterålens unike natur. Vi  satser på å kunne tilby et bredt spekter av aktiviteter / tilbud i Vesterålen som har et rikt fugle- og dyreliv som er relativt lett å oppsøke. Disse turene passer godt både til Foto-opplevelser og Jaktturer. Vi kan tilby pakkeløsninger som tilpasses etter dine / deres ønsker. Den båtene vi bruker mest er en Buster XL med 115 hk motor, og en Buster Magnum med 225 hk motor. Vi har også andre båter tilgjengelig etter behov.

 

Sigbjørn Johnsen er daglig leder av 308jff og  han er også skipper og guide på seljakt og andre turer. Han er født og oppvokst i Vesterålen, og har hatt jakt og fiske som hobby og lidenskap i alle år. Han har utdanning innen villmarksrelaterte fag samt naturforvaltning.

Seljakt

Tlf: +47 990 30 242

308jff@gmail.com

www.seljakt.net